Statuario

På lager

Statuario sten bordplade

Bordplader til køkken og bad.

More details

4 823 kr tax incl.

4 823 kr per m²

  • 3240 x 1620 mm
  • 12 mm
  • 20 mm
  • 30 mm (limet kant)
  • 40 mm (limet kant)
  • poleret
  • matslebet

  • Beskrivelse

    Bordplader af keramik er en ny men voksende trend. Keramikbordplader er varmebestandige og ridsefaste. Mest almindelige er de matte overflader, men mange design findes også i en blank udgave.

    Nerosteins keramiske bordplader er specielt designede til at opfylde til de strenge krav, som stilles til køkkenbordplader. Marazzis keramik er varmebestandig, pletbestandig og ridsefast. Den keramiske plade fremstilles af naturlige lerarter og mineralfarvestoffer, som presses og brændes i ovne. Resultatet er et meget holdbart materiale.

    Marazzis virksomhed

    Marazzi er det mest kendte mærke inden for keramikindustrien. Den markedsføres i mere end 140 lande og er ensbetydende med keramisk fliser af høj kvalitet og det bedste inden for italiensk indretning og design. Marazzi blev grundlagt i 1935 i Sassuolo i Italien, som hurtigt blev et internationalt centrum for produktion af keramiske fliser.

    Marazzis design

    Uden mennesker er boligen, bygninger og byer ikke andet end tomme rum. Velvidende herom har Marazzi i mere end 80 år designet og fremstillet keramiske overflader, hvor praktisk anvendelighed kombineres med skønhed, hvor innovation supplerer traditioner, og teknologien er tilpasset til de menneskelige behov. Marazzis eksklusive teknologier, høje standarder og pålidelighed er i balance med stil, god smag og passion for keramik samt kærlighed til skønhed. Fordi der, hvor designet slutter, tager følelserne altid over.

    Marazzis produkt

    Marazzis vedvarende engagement i innovativ stil, forskning og udvikling af produkt- og procesløsninger har hjulpet virksomheden med at opnå en teknologisk førerposition. I dag har Marazzi moderne produktionslinjer og teknologier samt snesevis af teknologiske patenter, der gør det muligt at producere de bedste keramiske fliser til både boligen og erhvervssektoren. Allerede i 1994 var Marazzi et af de førende virksomheder inden for produktionssektoren og opnåede certificering af sit kvalitetssystem i henhold til ISO 9001-standarden, efterfulgt af et ISO 14001-certifikat for miljøledelsessystemer. Takket være energioptimering, kontrolleret affaldshåndtering og udnyttelse af industrispildevandet har Marazzi bidraget til at gøre fremstillingen af keramiske fliser til en lukket cyklus, som begrænser ressourceforbruget og reducerer miljøpåvirkningen.

    Marmor, granit, beton og metal er endeløse inspirationskilder. Marazzi Grande tilbyder nu nye bordpladeløsninger inspireret af den fineste marmor, betonens taktile karakter eller metallernes mineralske tiltrækningskraft. Grande er en ny produktserie, som tilbyder 12 mm tykke plader til fremstilling af bordplader til køkkener og badeværelser samt borde og møbler. Til produktion af Grande byggede Marazzi en ny fabrik og installerede nye produktionslinjer med avanceret teknologi for at opnå både matte og polerede overflader, der er endnu mere slidstærke og pletbestandige end industristandarden hidtil.

    Produktet kan genanvendes efter brug, hvilket reducerer dets allerede lave indvirkning på miljøet. Det kan også bruges udendørs, da sollys ikke ændrer dets egenskaber. På Mohs-skalaen har materialet en hårdhed på 8, hvilket gør det endnu stærkere end granit og kvarts, hvis hårdhed er på 7.

    Pristilbud

    Du kan beregne prisen med prisberegner på hjemmesiden. Du kan også sende os dine tegninger over køkkenet eller bare ringe til os. Vi tilbyder opmålings- og installationstjenester i hele Danmark.

    Leveringstiden er 1-2 uger efter opmålingen. Dine køkkenskabe bør installeres før opmålingen.

    Nem vedligeholdelse

    Vores bordplader bevarer deres udseende og skønhed i årevis og kræver minimal vedligeholdelse. Varmt vand og et mildt rengøringsmiddel er alt, hvad der skal til, i forbindelse med daglig rengøring. Vi anbefaler dog specielle stenplejeprodukter, der gør rengøringen endnu nemmere. Det er ikke nødvendigt at imprægnere den keramiske bordplade. Knive og andre skarpe genstande ridser ikke den keramiske overflade, men kan efterlade et metalmærke på bordpladen, som kan være tidskrævende at fjerne. Derfor anbefaler vi at bruge et skærebræt.

    Varmebestandighed

    Keramik er meget varmebestandig og holdbar. Du kan stille varme gryder og pander direkte på din bordplade.