Crystal Absolute White / Superwhite

På lager

4 823 kr tax incl.

4 823 kr per m²

 • 3050x1440 mm
 • 3450 x 1940 mm
 • 3180 x 1580
 • 12 mm
 • 20 mm
 • 30 mm
 • 40 mm (limet kant)
 • poleret
 • matslebet

 • Beskrivelse

  Du kan beregne den nøjagtige pris for dine bordplader med vores prisberegner. Eller kan du sende os dine tegninger over køkkenet eller bare ringe til os. Opmåling og installation er inkluderet i prisen.

  Leveringstiden

  Leveringstiden er 1-2 uger efter opmålingen. Dine køkkenskabe bør være installeret før opmålingen.

  Plejefri vedligeholdelse

  Vores overflader vil bevare deres glans og skønhed i årevis, og det med minimal pleje. Varmt vand og lidt mildt rengøringsmiddel er alt, hvad der skal til, for at vedligeholde dem, og for at gøre tingene endnu nemmere – så der er ikke behov for at behandle overfladen med voks eller forsegling.

  Beskyttelse mod hurtige temperaturskift

  Kvarts er meget varmebestandig og er både holdbar og slidstærkt. Men også Technistone-overfladerne har brug for beskyttelse mod meget høje temperaturer – en bordskåner placeret mellem bordpladen og en varm genstand er tilstrækkelig.

  Technistone er mere varmebestandig end andre stenoverflader som fx granit, marmor og kalksten og påvirkes ikke af temperaturer under 150 grader. Men ligesom alle stenmaterialer kan også Technistone blive beskadiget ved pludselige og hurtige temperaturskift.

  Derfor anbefaler vi, at varme gryder og pander aldrig placeres direkte på bordpladen. Vi anbefaler også at stille en bordskåner på bordpladen under elektriske madlavningsapparater som el-stegepander, crockpots eller el-stegeovne.

  Let fjernelse af genstridige spild og pletter

  Spild og pletter, som jo forekommer af og til, kan normalt rengøres uden problemer med sæbe og vand. Mere genstridige pletter kan kræve en spatel eller en rengøringssvamp, som ikke ridser, og som efterlader overfladerne skinnende som tidligere.

  Det er vigtigt at være opmærksom på, at Technistone som enhver anden overflade kan blive permanent beskadiget, hvis den udsættes for stærke kemikalier og opløsningsmidler, der kan beskadige dens fysiske egenskaber. Rengør aldrig Technistone-overfladen med produkter, der indeholder trichlorethan eller methylenchlorid, såsom malingsfjerner og lakfjerner.

  Undgå brugen af stærkt aggressive rengøringsmidler, såsom ovn- eller grillrengøringsmidler og opvaskemidler, som har et højt alkalisk/pH-niveau (pH 8,5 eller højere). Produkter, der indeholder olie eller pulver, kan efterlade en rest og skal skylles grundigt af.

  Skulle din bordplade ved et uheld blive udsat for nogen af disse skadelige produkter, skal den straks skylles med rent vand for at neutralisere effekten.

  Da den er pletbestandig og ridsefast, er den et godt valg til køkkenet. Ikke-porøs. Varmebestandig op til 150˚C.