Reval Grey

På lager

Reval Grey sten bordplade

Bordplader til køkken og bad.

More details

4 341 kr tax incl.

4 341 kr per m²

 • 3200x1600 mm
 • 12 mm
 • 30 mm (limet kant)
 • 40 mm (limet kant)
 • matslebet

 • PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE – KERAMIK

  Materialeegenskaber og beskrivelse:

  De keramiske plader, som Nerostein anvender, er specielt udviklet til at opfylde de kritiske krav til køkkenborde. Materialet er fuldstændig varmebestandigt, pletbestandigt, modstandsdygtigt over for kemiske produkter og ridser. Den kan også bruges udendørs, fordi sollys ikke ændrer dens egenskaber. Hårdheden i henhold til Mohs skalaen er 8. Den keramiske plade er lavet af naturlige ler-arter og mineralske farver, som presses og opvarmes til en overflade med gode egenskaber. Produktet er genanvendeligt, hvilket bekræfter dets lave påvirkning af miljøet.

  Vores overflader bevarer deres udseende og skønhed i årevis og kræver minimal vedligeholdelse. Varmt vand og et mildt rengøringsmiddel er alt, hvad der er nødvendigt til den daglige rengøring. Vi anbefaler dog specielle stenplejeprodukter, der gør rengøringen endnu nemmere. Det er ikke nødvendigt at imprægnere den keramiske bordplade. Knive og andre skarpe genstande ridser ikke, men de kan efterlade et metallisk mærke, som kan være tidskrævende at rengøre. Derfor anbefaler vi at bruge et skærebræt.

  Keramik er meget varmebestandigt og holdbart. Du kan sætte varme gryder og pander direkte på din bordplade.

  Hvordan bestiller man bordplader?

  - hvis der er tegninger eller mål af bordpladerne, så spørg vores salgsafdeling eller beregn selv prisen på arbejdsfladerne i Nerosteins prisberegner.

  - når underskabe og stel er monteret, aftaler vi tidspunktet for opmåling af bordpladerne.

  - Opmåleren tager nøjagtige mål til pladerne og udarbejder produktionstegninger.

  - vi fremstiller bordpladerne på Nerostein-fabrikken.

  - Installationsteamet leverer og monterer bordpladerne. Leveringstid fra godkendelse af produktionstegninger til montering er 2-4 uger.