Om os

Hos Nerostein tror vi på, at sten helt klart er det bedste materiale til bordplader i køkkenet; det være sig natursten, kvarts eller keramik. Sten er slidstærk, smuk og praktisk. Praktisk talt er den eneste ulempe ved sten dens pris – stenbordpladerne er dyrere end det mest populære alternativ på markedet, nemlig laminat. Vores mission i Nerostein er at gøre stenbordplader overkommelige. Nøglen dertil er effektiv produktion. Store mængder og det bedst tilgængelige produktionsudstyr bidrager til formålet. Vores produktionsanlæg ligger i nærheden af Tabasalu i Vatsla, Tammi tee 71. Vi tror på et produkt af høj kvalitet, fordi det er den bedste måde at markedsføre et produkt og skabe vækst på.

Vores virksomhed

Nerostein er en ung virksomhed. Vi startede i marts 2015. Og opstarten har været utrolig god. I øjeblikket producerer vi over 600 bordpladesæt om ugen, hvilket gør os til de førende på markedet i Skandinavien. Ud over Finland, Sverige, Norge og Danmark er vi stærkt repræsenteret også i Storbritannien og Frankrig, og selvfølgelig på vores hjemmemarked i Estland. Vi har vores egne opmålings- og installationsteam for at kunne tilbyde vores kunder en komplet service og sikre en meget kort leveringstid og det bedste slutresultat. Vi har 23 CNC-maskiner, 4 vandskærere og 5 kantpoleringsmaskiner på vores 8000 kvadratmeter store produktionsareal. Vores produktion er miljøvenlig. Vandet, som anvendes i produktionen, renses og genanvendes, og produktionsresterne genvindes af certificerede partnere. Nerosteins største kunder er IKEA, Nobia og EPOQ.

Vores team

Af de 310 ansatte arbejder 150 i produktionen, 60 på kontoret og 100 er opmålere/installatører. Nerostein ejes af virksomhedens leder Indrek Vallaste, finansdirektør Teuvo Tapio Sarena og salgsdirektør Aire Aeg.

Vores materialer

60 % af Nerosteins produktion består af kvarts, 10% af granit og marmor, 30% af keramik. I de kommende år forventer vi en stigning i andelen af keramik. Udvalget af natursten indeholder de mest populære farver og kommer fra stenbrud i hele verden. Kvarts tilbyder vi i kvalitetsmærker som Caesarstone og Silestone samt det økonomiske mærke Technistone. Alle disse varemærker bruger patenterede anlæg fra det italienske firma Breton til at fremstille produkter af bedste kvalitet. Udvalget af keramik indeholder markedets muligvis mest kendte mærke Dekton fra det spanske firma Cosentino og et overkommeligt alternativ fra den førende italienske producent af keramiske fliser, nemlig Marazzi.

 

Nerostein er ISO 9001, ISO 14001 og ISO 28000 certificeret.

  

Klik på linket for at se introduktionsvideoen NEROSTEIN VIDEO